"
Ga naar de inhoud

Anderstaligen zingen Vlaamse klassiekers

Fotograaf: 
Veronique De Boever
Datum: 
25/2/2015
De Vlaamse theatergroep Fast Forward maakt al bijna vijftien jaar professionele theaterproducties voor mensen die Nederlands leren. Die spelen ze niet alleen in België en Nederland, maar ook elders in de wereld, bijvoorbeeld bij vakgroepen Nederlands aan buitenlandse universiteiten.

De nieuwste voorstelling heet 'Gelukkig zijn'. Daarin staan voor het eerst anderstaligen zelf op de planken: ze vertellen verhalen en zingen - als vierstemmig koor - bekende Nederlandstalige liedjes.

Wat is geluk? En hoe doe je dat: gelukkig zijn? Ga mee op zoek naar het geluk, op de tonen van bekende Nederlandstalige liedjes.

‘Gelukkig zijn’ gaat tot eind mei op tournee! Bekijk de speelkalender.

De productie ‘Gelukkig zijn’ kwam tot stand met steun van het Impulsfonds, vzw 'de Rand', de Taalunie, de provincie Vlaams-Brabant, het Instituut voor Levende Talen van de KU Leuven, de stad Vilvoorde en CC Het Bolwerk.

Reactie toevoegen

Voor een goed verloop van de reacties op onze berichten, hanteren we enkele spelregels. Publicatie van uw reactie vindt plaats na beoordeling door de redactie op deze spelregels.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.