"
Ga naar de inhoud

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Datum: 
17/12/2015

Het jaar is bijna ten einde en u maakt uw lijstje met goede voornemens. In 2016 gaat u toch echt beginnen met dat meesterwerk. Op de website Debutant tot Besteller vindt u tips van debutanten, uitgevers en agenten.

Debutanten, in verschillende fases van het debuteren, maar ook gelauwerde auteurs vertellen op deze site over hun ervaringen en over hun visie op het vak. Ook uitgevers en recensenten worden geïnterviewd. Wat komt er kijken bij het uitgeven en het verkopen van literaire fictie in Nederland en Vlaanderen (proza en poëzie)? Hoe kom je aan een uitgever? Hoe gaat het redigeren en uitgeven van een boek? Hoe belangrijk is de pers, het literaire wereldje, het prijzencircus? Iedere week belicht de website een andere auteur, uitgever of boekprofessional binnen de Nederlandstalige letteren, aan beide kanten van de grens tussen Nederland en Vlaanderen. 

Reactie toevoegen

Voor een goed verloop van de reacties op onze berichten, hanteren we enkele spelregels. Publicatie van uw reactie vindt plaats na beoordeling door de redactie op deze spelregels.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.