"
Ga naar de inhoud

Solliciteren? Exit mannelijke stijl

Auteur: 
Tina De Gendt
Datum: 
3/3/2015

De tijd dat je je curriculum vitae als Excel-file opstuurde naar een werkgever is voorbij. Wie vandaag bij het solliciteren geen persoonlijkheid toont is eraan voor de moeite. De sollicitatiebrief 2.0 is persoonlijker, individueler én vrouwelijker dan ooit.

Het Belgische tijdschrift Psychologies zet in zijn februarinummer de kwaliteiten van een eigentijdse sollicitatiebrief op een rijtje. Nieuwsgierig? Lees dan het artikel  'De sollicitatiebrief 2.0 is vrouwelijk' van Tina De Gendt

‘Persoonlijkheid is als selectiecriterium belangrijker geworden.’

Psychologies

Psychologies Magazine is een populair Belgisch maandblad dat inzoomt op zelfkennis, relaties, familie, welzijn en cultuur. Twee redacties zorgen voor een magazine in de twee landstalen, Nederlands en Frans. Psychologies Magazine heeft een gemiddelde maandelijkse oplage van 70.000 exemplaren en is uniek in zijn sector op de Belgische markt. 

Reactie toevoegen

Voor een goed verloop van de reacties op onze berichten, hanteren we enkele spelregels. Publicatie van uw reactie vindt plaats na beoordeling door de redactie op deze spelregels.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.